Et hjem med uforstyrret udsigt til vandet, livet og stemningen i Odense indre havn

Få udsigt til vandet og historien

I Pakhuskajen kan du som noget særligt leje en eksklusiv udsigtsbolig og bo midt i indre havns stemningsfulde industrihistorie. Her er du helt tæt på vandet og midtbyen, og du er omgivet af den kreative, urbane havnestemning, der er så særlig lige her.

Du kan enten vælge en frontlejlighed eller en penthouselejlighed med 2 til 4 værelser på 134 til 169 m2. Udsigtsboligerne er skabt til dig, der vil have havnens bedste beliggenhed og byens smukkeste udsigt, og som forventer, at dit hjem byder på lige dét mere.

Samtidig er hele stedet og området skabt til fællesskab. Her er tre grønne gårdrum med hvert sit orangeri, en fantasifuld legeplads, flere fælleslokaler og to byrum, der giver plads til at samles.

Derudover er der depotrum i stueetagen, adgang til gæsteværelser, som findes i karré 2 og parkering under gårdrummet, hvor du er sikret en p-plads mod en måndelig betaling.

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-int-frontbolig-003-altan

Lej en frontlejlighed i forreste række

Her får du udsigt direkte til vandet, til skovens grønne træer eller ud over byen.

Frontlejlighederne er perfekte til dig, der drømmer om et eksklusivt hjem, hvor kvaliteten i materialerne matcher beliggenheden, og hvor der er plads nok til børneværelser, et kontor eller ekstra værelse.

I frontlejlighederne får du f.eks. også en stemningsfuld, rummelig og indeliggende altan, der giver dig et skærmet uderum med en betagende udsigt. Du får et nøje udvalgt køkken og mulighed for to badeværelser i nogle af lejlighederne.

Lej en penthouse med tagterrasse

”Pakhuskajens mest uforstyrrede udsigt”. Så enkelt kan det siges.

For penthouselejlighederne i Pakhuskajen er noget særligt. De er eksklusive med bl.a. to badeværelser i udvalgte lejligheder og et skræddersyet køkken, og du får desuden mulighed for en privat tagterrasse i udvalgte lejligheder, hvor du kan nyde udsigten og f.eks. etablere spa, udebruser og udekøkken.

Her beriger nyt og gammelt, fortid og nutid, grønt og blåt hinanden. Du får historiens gamle jernbanespor, fortøjningskroge og rå granit lige midt i en bydel med kultur, kreativitet og liv.

Et køkkenalrum med plads til at være

I alle udsigtsboligerne får du plads til både hverdagen og det ekstraordinære takket være det uundværlige køkken-alrum, hvor livet i køkken, stue og uderum smelter sammen. Så kan du tage del i samtalen og fællesskabet, uanset om du kokkererer ved køkkenbordet, er i stuen eller sidder med om bordet på terrassen.

Køkkenet er designet og skræddersyet til lejligheden, og elementerne er udvalgt, så de matcher stedets eksklusivitet: et nordisk HTH-køkken med rene, minimalistiske linjer og smukke, organiske træelementer, der elegant bryder fladerne og giver rummet kant og karakter.

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-int-penthouse-001-koekken
3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-int-frontbolig-004-bad

Et bad hvor dagen starter og slutter godt

Badeværelset er vigtigt. For det er her, du tager hul på hver ny dag. Derfor har vi i udsigtsboligerne skabt et eksklusivt badeværelse, som både har rigelig plads til det praktiske og er en lille oplevelse i sig selv.

Her er store klinker, fliser fra gulv-til-loft i brusenichen og plads til alle hverdagens ting. Der er en elegant afskærmet niche med glasvæg og glasdør til brusekabinen, så lyset kommer ind, og rummet virker større.

Fra badeværelset til resten af hjemmet: I alle udsigtsboliger får du matlakerede egetræsgulve med gulvvarme, privat altan eller terrasse og en planløsning, der udnytter hver eneste kvadratmeter optimalt. Det betyder, at du får et gennemtænkt og velindrettet hjem med luft omkring dig og en skøn udsigt.

Oplevelser og fællesskab kræver de perfekte rammer – dét får du her

Pakhuskajen bliver et sted med rum til liv, oplevelser og fællesskab.

Her er fælleslokaler og -køkken med plads til store fester og små hverdagsarrangementer. Her er gæsteværelser i etape 2, så du nemt kan samle folk. De tre karréer har hvert et grønt gårdrum med snoede stier, bænke og hvert sit orangeri, hvor du kan fordybe dig i samtale eller en god bog.

I begge ender af Pakhuskajen kommer der også et stort byrum: mod syd den grønne plads og mod nord den urbane fællesplads.

Samtidig er Pakhuskajen en vigtig del af Odense indre havn og de ambitiøse visioner, der skal realiseres her de næste mange år. For det er planen at skabe Danmarks grønneste havneområde, der skal binde Odense centrum sammen med indre havn i én sammenhængende bydel.

Du kan allerede i dag gå langs havnepromenaden og vandet hele vejen fra Pakhuskajen og hen til Havnebadet og Havnepladsen, hvor du kan nyde områdets særlige puls og kreative stemning. Du kan også komme helt tæt på vandet på den smukke træponton foran Pakhuskajen.

Har du lyst til mere, er der kun en kort gåtur til både centrum og Åløkkeskovens grønne træer.

”Med Pakhuskajen tages der endnu et stort skridt i transformationen af Odense indre havn. Her skabes et spændende, nyt ”bilfrit” boligområde, hvor blå og grønne rum, havn og byrum skaber helt unikke omgivelser for både kommende beboere og gæster i området.”

– Klaus Toustrup, Partner og arkitekt, C. F. Møller

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Nybolig Projekt
Odense – Palle Jensen
Tlf.: 66 13 13 23
Email: 5101@nybolig.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Mask-Group-48
Mask-Group-48

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.