Kultur, kreativt byliv og oplevelser året rundt helt tæt på midtbyen

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-ext-010-erhverv-detalje

Et kulturelt knudepunkt af oplevelser og historie

Forestil dig at bo et sted, hvor du er tæt forbundet med havnen, vandet og midtbyen.

Hvor du kan stå på paddleboard, svømme i Havnebadet, gå afsted langs havnepromenaden mod Byens Ø og Nordatlantisk Hus, nyde Åløkkeskovens snoede stier og stadig være forbundet med byen. For her er du tæt på Byens Bro, banegården, butikkerne og centrum, og du er omgivet af synlig industrihistorie, grønne byrum og spændende arkitektur.

Dét er visionen for Pakhuskajen og Odense indre havn de næste mange år. At skabe en sammenhængende bydel der forener det maritime, urbane og grønne, hvor fortiden er synlig, og hele stedet emmer af kultur, liv og kreativitet – alt sammen side om side med vandet.

Gårdrum der er perfekte til fællesskab

Pakhuskajens tre etaper får hvert sit gårdrum med bænke, stier og hver sit orangeri. Her kan du både sidde fordybet i samtale, du kan nyde udsigten til det grønne eller tage en pause omgivet af liv.

Mod både nord og syd kommer to fælles byrum, der er skræddersyet til hvert sit formål. Mod syd ligger den grønne plads med bænke, træer og en fantasifuld, maritimt inspireret legeplads. Mod nord kommer en stor, urban plads perfekt til arrangementer, byttemarkeder og events.

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-ext-005-gaardrum

Her er plads til erhvervsdrivende, der skaber oplevelser og liv

På udvalgte steder i Pakhuskajen bliver der plads til små erhvervsdrivende, der vil være med til at skabe oplevelser, liv og muligheder for både beboerne og dem, der besøger Pakhuskajen.

Visionen er at kuratere et lille, udvalgt erhvervsliv, der skaber liv og stemning mellem Pakhuskajens karréer.

Derfor kommer der i alle tre etaper erhvervslokaler, som henvender sig til mindre erhvervsdrivende – det kan f.eks. være kaffebar, cafe, restaurant eller vaffelhus med udeservering, det kan også være kunsthåndværk, delikatessebutik eller en lille cykelsmed.

Træd direkte ud til oplevelserne i indre havn

Pakhuskajen ligger lige ud til havnepromenaden.

Her kan du gå afsted mod indre havn, Havnebadet og Havnepladsen. Lidt herfra kan du udforske både det populære streetfood-marked Storms Pakhus og Åløkkeskovens grønne stier, og der er kun 900 meter til Byens Bro, der forbinder dig på cykel og gåben med centrum og Kongens Have.

Samtidig er det her i indre havn, at de nye visioner skal realiseres de næste mange år.

For havnen skal udvide midtbyens liv, så der bliver skabt en spændende, kreativ og oplevelsesrig bydel, som byder på aktiviteter året rundt. Visionen er at skabe gode vilkår for kulturen og den iværksætterånd, der trives så godt på Odense indre havn.

Det betyder, at der skal skabes grønne lommer til ro og fordybelse side om side med den kreative smeltedigel af byliv, erhvervsliv og græsrodskultur, der er så særlig for Odense indre havn.

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-ext-002-promenade

Kom helt tæt på vandet

Vandet er en vigtig del af det, der gør Pakhuskajen og Odense indre havn til noget særligt.

Derfor forbinder en stemningsfuld træponton lige foran Pakhuskajen dig direkte med vandet i havnebassinet, så du kan søsætte kajak og paddleboard eller blot sidde med fødderne i vandoverfladen.

Vil du vide mere om hverdagen i Pakhuskajens forskellige lejeboliger? Klik dig videre her.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Nybolig Projekt
Odense – Palle Jensen
Tlf.: 66 13 13 23
Email: 5101@nybolig.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.