Her bor du lige ved vandet, tæt på naturen og midt på Odense indre havn

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-ext-005-gaardrum

Vil du bo midt i Odense omgivet af vand, udsigt og byliv?

I Pakhuskajen kan du bo i Odenses historiske havnemiljø. Her får du et hjem helt tæt på vandet med naturen som et grønt bagtæppe og med adgang til orangerier, gårdrum, fælleslokaler og gæsteværelser.

Du kan vælge mellem forskellige små og store lejligheder, der hver især tilbyder noget unikt. Her er højloftede 1-værelses lejligheder med hems til dig, der vil bo mindre og have råd til mere. Mod Havnegade kommer der få udvalgte lejligheder i to plan med to terrasser, som i stueetagen rummer en perfekt teenageafdeling med to værelser, multirum og eget toilet.

Her er også et stort udvalg af lejligheder med en stue og 1 til 2 værelser. De er ideelle til f.eks. børnefamilier, par, samboer og singler, som vil have ekstra plads.

I alle lejligheder får du altan eller terrasse og depotrum i stueetagen.

I Pakhuskajen har du hurtig adgang til hele indre havn og områdets mange muligheder. Du er forbundet med midtbyen, vandet og Åløkkeskovens grønne natur, og hele stedet er indrammet af havnens maritime historie.

Du får et køkken, der er hjemmets centrum

Køkkenet er stilrent, lyst og nordisk, og der er plads til at samle familien og nyde hverdagen lige her midt i lyset og udsigten.

Du får et solidt, hvidt HTH-køkken, som åbner rummet op og store vinduespartier, der sikrer udsigt året rundt.

Uanset hvilken type lejlighed du vælger, er her matlakerede egetræsgulve med gulvvarme, privat altan eller terrasse, depotrum i stueetagen til praktikken og adgang til de tre fælles gårdrum, som hver især har et orangeri.

3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-int-lejebolig-001-koekken
3d-visualisering-dimension-design-pakhuskajen-int-lejebolig-002-altan

Her er private uderum med lys, luft og udsigt

I alle lejeboligerne får du enten altan eller terrasse, så du har et afskærmet, privat uderum med udsigt til området.

På badeværelset får du plads til dagens rutiner og stilren opbevaring. Her er klassiske klinker, fliser fra gulv-til-loft i brusenichen samt en elegant marmorline bordplade med integreret håndvask og underskabe.

Oplevelser og fællesskab kræver plads, og det får du her

Pakhuskajen bliver et sted med rum til liv, oplevelser og fællesskab.

Du får fælleslokaler og -køkken med plads til store fester og små hverdagsarrangementer. Her er gæsteværelser i etape 2, så du nemt kan samle folk. De tre karréer har hvert et grønt gårdrum med snoede stier, bænke og hvert sit orangeri, hvor du kan fordybe dig i samtale eller en god bog.

I begge ender af Pakhuskajen kommer der også et stort byrum: mod syd den grønne plads og mod nord den urbane fællesplads.

Samtidig er Pakhuskajen en vigtig del af Odense indre havn og de ambitiøse visioner, der skal realiseres her de næste mange år. For det er planen at skabe Danmarks grønneste havneområde, der skal binde Odense centrum sammen med indre havn i én sammenhængende bydel.

Du kan allerede i dag gå langs havnepromenaden og vandet hele vejen fra Pakhuskajen og hen til Havnebadet og Havnepladsen, hvor du kan nyde områdets særlige puls og kreative stemning. Du kan også komme helt tæt på vandet på den smukke træponton foran Pakhuskajen.

Har du lyst til mere, er der kun en kort gåtur til både centrum og Åløkkeskovens grønne træer.

”Med Pakhuskajen tages der endnu et stort skridt i transformationen af Odense indre havn. Her skabes et spændende, nyt ”bilfrit” boligområde, hvor blå og grønne rum, havn og byrum skaber helt unikke omgivelser for både kommende beboere og gæster i området.”

Klaus Toustrup, Partner og arkitekt, C. F. Møller

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du leje en bolig, er du meget velkommen til at kontakte os eller udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Nybolig Projekt
Odense – Palle Jensen
Tlf.: 66 13 13 23
Email: 5101@nybolig.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.